Cresterea in dragoste

Atunci cand cresti in dragoste, nu mai esti o marioneta in lantul biologic. Atunci cand cresti in dragoste , aduci o intelepciune si o inteligenta profunda actului sexual, ridicandu-l deasupra purei reactii biologice. Tu si partenerul tau veti deveni exploratori, iar sexul va deveni expeditia voastra. Devii nu numai un pioner, ci si un artist, pictandu-ti drumul iubirii in culorile Cerului si Pamantului. Pe parcurs ce cresti in dragoste cu partenerul tau, actul iubirii nu mai este niciodata plictisitor sau rutinier, indiferent de perioada de cand sunteti impreuna.

Sfaturi pentru a creste in dragoste:

Da prioritate dezvoltarii relatiei voastre. Aloca timp de calitate explorarilor sexuale, programand sedinte amoroase cu partenerul tau, de la care sa nu fiti deranjati pentru cel putin 1-2 ore.

Indrazneste sa patrunzi pe teritorii nedescoperite- pozitii pe care nu le-ati mai incercat si locuri noi in care sa va bucurati de intimitate.

Asigura-te ca aman2 oferiti si primiti acele atingeri, muscari si gesturi tandre de care aveti nevoie pentru a va simti completi. Experimentati atat stilul de dragoste Yin, cat si pe cel Yang.

Apreciaza-ti iubitul in cat mai multe feluri-verbal, prin atingere, prin cadouri sau Cine romantice, prin contactul vizual si prin intrebari din al caror raspuns sa afli ce poti face ca sa va cufundati intr-o dragoste si mai profunda.

Experimentati practicile tantra pentru indragostiti ca parte din descoperirile voastre sexuale comune.

Namaste 💗

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole