Curs online-Terapii feminine cu ajutorul oului de jad.

Traim intr-un timp in care Trezirea Femeii senzuale este extrem de necesara. Aceasta noua paradigma ne invita sa exploram cum lumea ne formeaza pe noi ca femei si lasand la o parte tot ceea ce a fost in trecut, sa putem acum alege expresia esentei noastre feminine autentice. A SOSIT MOMENTUL CA FEMEIA SA-SI REDOBANDEASCA PUTEREA , ACEA FORTA INTERIOARA CARE VINDECA. Multe dintre noi, care am crezut ca suntem incapabile sa transformam conditiile lumii in care traim, realizam acum ca putem sa sustinem evolutia umanitatii prin propria noastra trezire.

Draga mea,

Am pregatit pentru tine un curs de 21 de zile ( video, audio) special conceput pentru aceasta perioada de incercare/provocare. Meditatii ghidate pe sunete vindecatoare( audio) -Alchimizarea emotiilor negative; -Afirmatii pozitive Yin( transformarea dialogului interior) ptr dimineata si seara; -Ceremonia desfacerii unei legaturi energetice; -Legatura dintre inima si Yoni; – Meditatie de vindecare a pantecului cu lumina roz; -meditatie vindecatoare a surasului cosmic interior; – meditatie de curatire/purificare a Yoniului; -meditatie de eliberare frici; – meditatie de curatare compresie ovariana; – meditatia magica Iubeste-ti trupul; – meditatie respiratia ovariana; – meditatie de curatare si dinamizarea chakrei gatului; – meditatie divina Orbita Microcosmica; – Terapia Iertarii; – meditatie Divinul Feminin- Sarbatoarea Frumusetii.

Exercitii practice cu oul de jad (video) ; Masajul vindecator al sanilor( video).Sanii sunt considerati centru inimii, intrucat sunt asezati de-o parte si de alta a inimii. Masajul si ingrijirea sanilor ne ajuta sa ne armonizam hormonii, sa ne umplem tesuturile sanilor cu Chi si sa ne deschidem inima. Este un masaj vindecator si, combinat cu practica cu oul de jad, aduce sanatate si longevitate in intregul corp. Pentru cele care doresc sa lucram si individual in mediul online( video call whatsapp) va astept cu drag. Pentru detalii, lasa un mesaj la nr de telefon whatsapp 0766496355 cu mesajul sunt interesata de curs, sau sesiune individuala online, si voi reveni cu detalii pentru inscrie. Imbratisari si pace-n suflet!

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole