Povestea mea-puterea oului de jad

Trezirea energiei sexuale a pornit de la un ou de jad. In urma cu 3-4 ani pe taramul magic al Indiei, am descoperit pentru prima oara oul de jad, si am aflat despre puterea acestei pietre sacre, dintr-o carte minunata ptr femei- Trezirea femeii senzuale. O parte din viata am trait neîmplinirea sexuala, frustrarea, frigiditatea, una peste alta uram sexul..mi-am castrat aproape toti partenerii din viata mea.

Insa, mi-am dorit foarte mult sa se intample ceva in viata mea, sa se schimbe sensul/ directia, eram disperata, doream sa inteleg ce e defect la mine, ce pot sa repar si cum anume.

Tanjeam dupa redescoperirea sensibilitatii mele in materie de sex, conectarea cu mine insami. Am inceput sa caut solutii, info, orice ce m-ar fi putut ajuta. Au inceput schimbarile, unele drastice, chiar..insa, toate m-au ajutat foarte mult sa imbratisez ceea ce sunt, Azi. In cartea Trezirea femeii senzuale am descoperit cum sa-mi imbunatatesc si sa vindec tiparele negative legate de energia sexuala. Uite asa am intrat in posesia unui ou de jad direct de pe taramurile Indiei. Dupa practica cu oul de jad, mi-am redescoperit si acceptat energia sexuala, mi-am trezit Erosul la cote maxime, devenind astfel o femeie multiorgasmica, receptiva, semzitiva si sensibila la stimuli. S-a produs vindecarea. Mi-am imbunatatit considerabil viata erotica. Amorul a devenit in sine o terapie ptr mine. Experienta cu oul de jad a fost foarte puternica. Increderea in propria intelepciune si ghidare interioara mi-a permis sa incep aceasta practica la un moment potrivit pentru mine. Avantajele oferite de aceste exercitii sunt numeroase si se extind de la cele pur fizice pana la cele spirituale si energetice. Am avut bucuria de a atinge ‘maiestria’ in ceea ce priveste trupul fizic , oul de jad este un instrument excelent ptr antrenarea muschilor vaginali si pelvieni. Miscand oul de jad in interiorul yoni’ului, dobandim mai multa forta si suplete si putem observa o crestere a sensibilitatii noastre la senzatii si placeri. Un alt beneficiu este ca acesta amplifica trairile erotice atat atunci cand sunt practicate de una singura, cat si in cadrul unui cuplu iubitor. Folosirea oului de jad m-a ajutat la armonizarea secretiilor vaginale si la activarea glandelor lui Bartholin( glande care lubrifiaza vaginul). Un exercitiu foarte benefic ptr femeile care sunt la menopauza( care sufera de uscaciune in zona yoni’ului).

Pentru a ne exprima efectiv propria senzualitate si pentru a intelege cum functioneaza aceste practici, trebuie sa intelegem cum sa trezim, dar si sa ne hranim propria forta vitala sau energia sexuala. Prin urmare, pe masura ce vom inainta in calatoria noastra prin taramul Erosului constient si vom invata cum anume sa accesam sistemul nostru hormonal, propria intelepciune interioara si potentialul orgasmic, va incurajez sa faceti pauze, sa analizati ce se petrece si sa practicati in asa fel incat sa puteti avea parte de propriile experiente directe referitor la ceea ce este prezent.
Trezirea erosului si a senzualitatii ne scot dintr-o epoca in care femeile erau reprimate, controlate sau constranse intr-o anumita masura si ne introduc intr-o epoca in care barbatii si femeile traiesc impreuna intr-o armonie plina de exuberanta. Aceasta noua epoca imbratiseaza darul plin intermediul caruia energia feminina si constiinta masculina exista in armonie atat inauntrul, cat si in afara noastra.
Cand suntem deschise si libere sa stralucim neconditionat, nu ne facem griji daca ceilalti nu ne pot iubi si accepta asa cum suntem si constientizam ca iubirea pe care ne-o purtam noua insene este mai mult decat suficienta. Vindecarea noastra vine din capacitatea de a radia iubire si de a ramane deschise si iubitoare chiar si in fata a tot ceea ce nu este iubirea. Ca femei senzuale, ne aliniem iubirii si voluptatii, permitand vietilor noastre sa devina un dans minunat plin de oportunitati de a iubi si a ne implini vietile pline in savoare.

Beneficiile oului de jad:

Femeile care folosesc acesta practica isi rezolva multe probleme de sanatate deorece au parte de mai multa energie Chi, care aduce stare de sanatate, un aer de “tinerete”.Femeia pierde o mare cantitate de energie prin prin organele genitale, deoarece tonusul muschilor vaginului, ai celor din jurul uterului si muschii vezicii urinare este prea slab. Practica cu oul de jad inchide aceasta poarta, conservand energia interna.
Practica exercitiilor cu oul de jad intareste muschii vaginali, ovarele, uterul, vezica urinara si toate organele si fasciile (tesuturile de legatura) din abdomenul inferior, deoarece atrage energia sexuala spre aceste organe. O vezica sau un uter ptozat (prolaps) poate reveni gradat la pozitia corecta. Practica regulata reduce/elimina problemele menstruale.Exercitiul cu oul de jad mareste capacitatea orgasmica a femeilor.

Efecte:
• Tonifica musculature pelviperineala superficiala (muschii ridicatori anali).
• Tonifica musculatura vaginala profunda (muschii bulbo-cavernosi) ajutand la imbunatatirea vietii sexuale.
• Exercitiile ofera mai multa putere muschiului “chi” pentru a ridica energia sexuala si pentru a o distribui catre toate organele vitale ale corpului.
• In abdomenul femeii (pantec) se afla cel mai puternic centru de gravitatie din corp si aici tinde sa sa concentreze toata energia negativa. Prin exercitiile cu ouale de jad se deblocheaza aceasta energie.
• Ouale de jad folosite in timpul meditatiei stimuleaza energia sexuala, care poate fi transformata in energie spirituala.

Pentru cum poti sa intri in posesia unei astfel de bijuterii cristal, si ptr pret scrie-mi in mesaj privat.

Sa pasin in Frumusete!

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole