PREOTESELE FORTELE NATURII

Femeia devine intruchiparea perfectiunii numai dupa ce capata puterile celor patru forte. Numai femeii i-a fost data capacitatea de a lua energia din lume, dizolvandu-se in aceste elemente si umplandu-se cu ele , in schimb barbatul este lipsit de aceasta capacitate.
DE ACEEA IN TOATE TIMPURILE BARBATII AU ASPIRAT SA INTALNEASCA FEMEIA CARE DETINE ENERGIE FEMININA in toate formele ei- sexuala, emotionala, mentala si fizica. Ei doreau ca femeia sa ii umple cu energie sexuala, sa le asculte tanguirile si sa-i inspire la fapte marete, sa le daruiasca relaxare si atentie in momentele de liniste, sa le infrumuseteze viata cu dansuri, muzica, poezie, sa ii admire pe acestia si faptele lor.
Numai dupa unirea cu aceste forte femeia trece in starea necesara, primind acele energii care ii lipseau. Insa femeile pot lua energia si una de la alta. Ele si prietenele lor care merg pe acest principiu , strangandu-se impreuna, formeaza Cercul de putere feminina.
In fiecare din aceste stari schimbam diferite tipuri de energie cu barbatul. In starea de AMANTA ii dam barbatului energie, pe care acesta trebuie sa ne-o dea inapoi sub forma de cadouri, bani, statut social. Nu trebuie niciodata sa te conectezi intim cu un barbat fara sa primesti nimic in schimb. Asta il va lasa pe barbat fara forta , iar pe tine fara energie. Totul trebuie dat in procente de cate zece, toti banii investiti in femeia iubita se reintorc la barbat inzecit, ceea ce ii va permite acestuia sa-si dezvolte afacerea si sa prospere.
Daca ai relatii intime cu un barbat, acesta trebuie sa iti compensenze energia, daruindu-ti cadouri, bijuterii, bani si, cel mai important, asigurandu-ti o pozitie in societate, adica pozitia de sotie, ceea ce iti permite sa treci in stare de copila. Barbatul devine sot si ne intoarce energia, cand ne aflam in starea de copila. . Uneori se intampla ca tu sa dai barbatului nu doar energiea feminina, ci chiar sa iti consumi multa energie cu el- sa il hranesti, sa-ti faci griji pentru el, sa hotarasti tu in locul lui, fara sa ceri nimic in schimb. Insa, un astfel de sacrificiu se intoarce impotriva ta….
Daca te vei purta astfel cu sotul tau sau cu amantul tau, el te va percepe ca pe o mama, ceea ce este deosebit de periculos pentru relatiile voastre. Te va respecta, dar va inceta sa te mai doreasca, fiindca ”cu mama nu poti avea relatii intime” in acest caz, barbatul va fugi de relatiile intime cu tine.
in concluzie, in starea de amanta dai energie, in starea copilei o primesti, in starea gospodinei iar dai energie, iar ca regina o primesti din nou.

Magia Puterii Feminine

Peace&Love

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole