Barbatul ‘spiritual’

“Atunci când un bărbat alege o femeie care vindecă rănile colective ale femeilor, urmând chemarea ei, Da-ul său pentru ea este egal cu un Da cu un scop mai mare, dincolo de construirea unei case sau creșterea copiilor. Conexiunea lor depășește îndeplinirea modelelor clasice de gen.
Căci acest bărbat acceptă meseria de a avea spatele acestei femei, de a o prinde când nu mai poate transforma durerea lumii. Pentru el înseamnă să primească o altă formă de sexualitate, deoarece vindecarea la nivelul sexualității este una dintre cele mai profunde probleme ale femeii care trebuie să devină vindecătoare.
Pentru el, acest lucru, din nou, este despre primirea încetinirii, moliciunii și vindecării – despre reținerea sau redirecționarea propriului său impuls … despre prezența în ansamblu.
Pentru că atunci când un bărbat alege o femeie care își propune libertatea, ei nu pot realiza acest lucru decât împreună … și prin asta lăsând în urmă aspectele sale narcisiste și recunoscând calea femeii ca fiind propria sa cale spre libertate.
Când un bărbat alege o femeie care este mai mare, el nu poate locui în locurile de energie ale opresiunii sau ale jocului mic. El – dacă alege să ia această misiune cu ea – acceptă o sarcină care servește bunăstării tuturor bărbaților, chiar dacă se întâmplă în fundal.
În acest context, el creează un spațiu de securitate, de a o păstra în siguranță, față de orice ambuscadă creată de propriile sale răni mai vechi, evitând tendința să o conducă în supunere.

*Când un bărbat alege o femeie care îi urmărește chemarea, singura lui șansă de a menține legătura este să o urmeze … și mai ales să creeze spațiu pentru ca ea să-și urmeze propria cale.
Se poate întâmpla ca el să renunțe la nevoia proprie sau să găsească un mijloc de vindecare prin calea lor comună – dar nu în cea mai blândă manieră.
Când un bărbat alege o femeie care îi urmează chemarea, nu se poate teme de aceste cuvinte: respect, smerenie și predare. El va merge mai degrabă pe calea divinității – alături de femeia sa, vindecătorul – cu recunoștință și cu o inimă debordantă.
Căci o astfel de femeie va alege – dacă va trebui vreodată să aleagă – în favoarea bunăstării tuturor femeilor … și va alege să-și meargă singura calea în loc să o lase pentru el. Cu toate acestea, este conștientă de puterea care stă în prezența unui bărbat care bate la tobe … pentru ea! “

Sursa: Moksha Devi Sunshine

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole