Relatii Pasagere

NU TOATA LUMEA DORESTE profunzimea si apropierea pe care le presupune o relatie serioasa. Unii oameni prefera intalniri amoroase mai putin serioase, care se potrivesc cu stilul de viata ocupata pe care o duc multi dintre noi. In relatiile trecatoare, partenerul nu este prioritatea ta numarul unu, acesta se poate afla pe locul doi in raport cu cariera. Trebuie sa fii cu adevarat puternic ca sa accepti ca nu esti pe primul loc in viata persoanei iubite.

REGULI DE BAZA. Daca vrei sa supravietuiesti unei legaturi pasagere cu ego-ul intact, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le tii minte.

1. Invata sa traiesti fericit inauntrul tau, fara sa depinzi de o anume persoana. Evalueaza-te in functie de cat de bine te simti aici si acum, si nu in functie de cum te intelege cealalta persoana.

2.Ai grija sa nu-ti presezi partenerul. Daca acesta nu raspunde unui telefon sau e-mail, ia-o ca pe un semn ca este ocupat, si nu ca pe un dezastru.

3. Identifica perioadele cand celalalt are in mod special nevoie de atentie si fa planuri pentru a raspunde acestei nevoi ori de cate ori este nevoie.

4.Gandeste pozitiv in privinta relatiei tale pasagere si concentreaza-te asupra savurarii altor aspecte ale vietii, precum familia, prietenii, serviciul sau un hobby.

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole