RELATII INTIME. Incurajarea Intimitatii

Adevarata intimitate nu se refera NUMAI la a face tot ceea ce iti doresti in pat, stiind ca partenerul tau este de acord. INTIMITATEA presupune un sentiment special de confort si cunoastere reciproca, astfel incat sa va simtiti mai apropiati unul de celalalt in raport cu oricine altcineva.

Incurajarea Intimitatii:

OFERA SI PRIMESTE dragostea sarutand si strangand in brate, si nu presupune ca sexul este singura dovada ca esti iubit. Aminteste-ti ca oamenii care se simt stresati sau deprimati nu mai simt dorinta sexuala.

TOTDEAUNA INCURAJEAZA cealalta persoana si nu o critica niciodata. Daca te simti deprimat/a dar nu esti sigur/a, priveste-ti partenerul si vezi daca ii intelegi problemele. Daca unul dintre voi se simte deprimat, starea se poate transmite celuilalt, prin urmare e bine sa identificati sursa depresiei, pentru a nu va afecta relatia.

SUGEREAZA optiuni practice partenerului tau, daca acesta are dificultati in rezolvarea unei probleme. Desi toti trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru noi insine, putem s-o facem si daca suntem ajutati pe parcursul drumului. Acest aspect al INTIMITATII va fi intotdeauna parte integranta a unei relatii puternice. Pace&Love

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole