Intalnire Tantrica. Trei zile de placeri!

Potrivita pentru un week-end lung si relaxant.

1. Petreceti prima zi plimbandu-va la tara, calmandu-va si simtindu-va mai relaxati. Folositi timpul de lenevire impreuna pentru a va reînnoi intimitatea. In prima seara exersati mangaierile tantrice ( stati intinsi, linistiti, aproape unul de celalalt fara sa va jucati erotic).

2. In dimineata urmatoare repetati mangaierile tantrice dar nu sa mergeti mai departe. Dupa amiaza faceti iar o plimbare linistita. Seara, repetati mangaierile tantrice, includeti masajul total al corpului prin mangaieri, miscari foarte delicate si profunde ale organelor sexuale. Dupa o ora de mangaieri si atingei delicate, luati o pauza de 5 minute, ramaneti intinsi fara sa va miscati, femeia deasupra, cu lingamul lui inauntrul yoni’ului, pana cand erectia se diminueaza. Limitati-va la mangaieri si abtineti-va de la penetrare.

3. In cea de a trei zi, repetati mangaierile tantrice, dar de data aceasta continuati, dupa cel putin o ora de mangaieri si excitare, cu fuziuni amoroase. Nu urmariti imediat orgasmul, dar prelungiti penetrarea. In final, cand simtiti ca este momentul potrivit, lasati-va sa aveti climax.

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole