Vindecare


“SCRISOARE PENTRU MAMA

MAMĂ,trebuie să mă vindec în relația cu tine pentru a-mi trăi propria viață în armonie.

Tu ești canalul pe care am ales să trăiesc această experiență fizică. Te-am ales pentru că ai fost perfectă pentru mine. Mulțumesc mamă, te-ai descurcat grozav.

Copilul meu rănit a fost foarte rezervat cu tine în toți acești ani. Mi-am închis inima pentru mult timp. Iar asta m-a ținut atât de mult legat de durere, de o durere pe care nu o mai doresc în inima mea și pe care vreau să o eliberez.

Nu sunt victima ta pentru că știu că ai făcut tot ce ai putut cu ceea ce ai avut și știai. Acum sunt liber să cresc, să evoluez și să mă împac cu tine.

Recunosc copilul rănit din mine și învăț să îi ofer toată dragostea și acceptarea pe care nu le-a primit în modul în care se aștepta.

M-am îndepărtat de tine crezând că, prin asta, voi evita durerea, dar durerea de a nu mă simți iubitã așa cum sunt, de a nu mă simți suficientã, m-a făcut să merg în jurul lumii în căutarea unei iubiri și aprobări pe care nimeni nu mi le poate oferi și asta m-a făcut să sufăr mult.

Am trăit în permanență cerșind dragoste prin „a fi bunã”, „a mă pune în favoarea celorlați”, „a da mai mult”, a căuta aprobare, a permite abuz, a dori să aparțin , a obține recunoaștere profesională, a suferi pentru ceea ce spun sau gândesc alții despre mine. , etc, etc .

Astăzi sunt hotărât să mă liniștesc și să-mi vindec rănile pe care mi le-am provocat singurã din necunoaștere..

Trebuie să mă reconectez cu tine, deoarece doar prin tine , mă reconectez cu viața și cu toată puterea mea interioară.

Cer Spiritului Infinit să poată vedea femeia care ești fără judecăți, să poți vedea toate deciziile tale fără judecăți și să te poată accepta așa cum ești fără să mă doară.

În măsura în care te accept, mă reconciliez cu mine însumi, pentru că tu ești sămânța de unde aparțin ,din care am luat naștere și cea care îmi permite să-mi realizez întregul potențial.

Mamă tu și cu mine suntem una!!!

Eu sunt copilul tãu, nu ar trebui să te condamn. Tu ești marea și eu sunt râul care se naște din tine.

Viața și mama sunt UNA și în aceast sens este acceptabil totul.

Aceasta este o muncă interioară în care în fiecare zi te accept în inima mea cu toate defectele și virtuțile tale. Fără așteptări Fără să aștept să te schimbi sau să mă vezi, sau să mă recunoști. O fac pentru mine și pentru toți urmașii mei.

Te onorez și te respect așa cum ești. Mulțumesc că mi-ai oferit viața. Îți onorez viața așa cum a fost. Îmi onorez viața așa cum este.

Nu sunt blocatã în rezolvarea problemelor tale, te las cu propriile sarcini pentru că știu că poți cu toate circumstanțele pe care le-ai ales în viața ta.

Mă eliberez de toate problemele tale, care nu îmi aparțin și sunt eliberat să mă concentrez asupra vieții mele, a proiectelor mele, a dorințelor mele. Privesc către viitor și îmi văd, copilul meu interior care începe să se calmeze, și căruia nu îi mai este sete de dragoste, afecțiune, recunoaștere, aprobare și atenție.

Îmi dezvolt stima de sine și inima mea este plină de bucurie.

Am înțeles că mă voi vindeca , atunci când nu mai vreau să te schimb. Energia mea nu mai este în asta, sunt concentratã să-mi trăiesc viața. Viața care îmi aparține.

Te pot îndepărta de viața mea, dar nu din inima mea. Mama și viața merg împreună, nu există una fără cealaltă, a lua mama înseamnă a lua viață fără judecăți și fără resentimente.
Mama și viața înseamnă grijă, hrană,procupare,și o iubire fără de sfârșit .

MAMĂ îți promit că voi fi o persoană fericită, că mă voi iubi mai mult decât orice în această lume și mă voi bucura de viață la maxim. Că mă voi înconjura mereu de oameni care mă iubesc, mă respectă, mă valorizează și îmi dau locul cuvenit.

Că voi crede în mine și voi fi conștient de cât de frumosã, talentatã și minunatã sunt. Că îmi voi face visele să devină realitate cu cea mai mare bucurie, libertate, pasiune și apreciere. Că voi trăi în belșug, conectat cu ghidul meu interior, luând cele mai bune decizii pentru mine.

ÎMI IAU VIAȚA ÎN MÂINI , MAMĂ !!!

Te onorez și te binecuvântez pentru tot ceea ce ești.

Onorez femeia puternică care ești , și îți cer permisiunea de a face totul diferit Sunt gata să schimb istoria tuturor descendenților și urmașilor noștri.

Mamă ma simt fericita sa fiu cine sunt.
Mă iubesc din toata inima si ma bucur imens de viata.
Îți mulțumesc că m-ai adus în această lume minunată, și că din toate mamele TU EȘTI MAMA MEA.

TE IUBESC INFINIT ,DINCOLO DE TIMP ȘI SPAȚIU !!!

Trãiesti prin mine si te simt alãturi de mine în fiecare zi!!!”


Sursa: Bianka Luz”

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole