INITIERE IN TERAPIA DANSUL ENERGETIC

Dragii mei,

Centrul de Dans Energetic Yanna, va invita sa patrundeti in Tainele Vindecatoare ale Dansului Energetic. Initierea in Tainele Dansul Energetic se adreseaza tuturor acelora care doresc sa puna in valoare noi forme de manifestare ale vietii, cat si terapeutilor/indrumatorilor spirituali in activitatile cu pacientii care intampina dezechilibre fizice(boli cronice si acute), sufletesti si emotionale. Dansul Energetic ca o metoda de Vindecare. Cursul de Dans Energetci prezinta caile si metodele prin care putem aplica dansul energetic in cat mai multe forme de manifestare ale cunoasterii, atat la nivel fizic, cat si la nivelul planurilor subtile. Rolul nostru este acela de a intari creatia umana pe drumul pe care aceasta si l-a construit de mii de ani, cautand sa punem in valoare imensul potential cu care suntem inzestrati. Suntem fiinte infinite din punct de vedere energetic intrucat avem in noi capacitatea de a modela puterile nemarginite ale Universului.

Terapia Dansul Energetic este o forma de cautare in Univers prin generarea unor energii de inalta intensitate spirituala si emotionala.

Beneficiile generate de Terapia Dansului Energetic imi dau incredere sa impartasesc cu voi acest instrument divinatoriu. Atunci cand suntem conectati la puterile Universului viata noastra devine mai frumoasa, mai fericita si mai implinita. Prin Dansul Energetic ne descatusem de hatisurile mintii rigide si inregimentate in sabloane dand libertatea nazuintelor noastre sufletesti spre a se manifesta cu mai mare impact in profunzimea Universului. Prin Dansul Energetic putem modela fiinta spre a Elibera cu succes in Univers o mare parte din capitalul de karma adunat in timp. Dansul Energetic dinamizeaza toate segmentele din corpul nostru fizic. Unul dintre beneficiile acestei terapii este acela ca ne ajuta sa purificam si sa taiem stringurile energetice negative pentru a putea instala in locul acestora fluxuri de Lumina Vindecatoare. Campul nostru energetic se manifesta in functie de felul de a fi. Daca suntem bine cu noi insine, campul ne este benefic si intens creator. Iar daca nu manifestam energii benefice, campul energetic ne este potrivnic. Scopul miscarii practicii este de a intra in contact profund cu emotiile noastre si de a le elibera prin corp. Corpul nostru, este Templul nostru. In El incepe Viata. In el se afla Sufletul. In El exista inima, acel muschi care pompeaza IUBIRE.

Dansul Energetic ar putea fi un ANTIDOT pentru aceasta Lume nebuna, prevenind sau contracarand unele dintre tulburarile care ameninta Pacea si Armonia Lumii. Prin dans exprimam bucuria, tristetea, iubirea sau dorinta. Prin dans socializam, comunicam cu Universul. Emotional, Dansul poate fi un remediu impotriva depresiei, tulburarilor de comportament, timiditatii. Pe langa beneficiul asupra spiritului, dansul energetic are un efect pozitiv si asupra trupului mentinandu-l in forma.

Planurile in care actioneaza Dansul Energetic Vindecator:

 1. Spirit. Dansul Energetic la nivelul Spiritului ne ajuta sa ne conectam la informatiile autentice din Univers. Prin expandarea campului energetic, sferele de constiinta se dilata din ce in ce mai mult astfel putand sa ne conectam cu informatiile din Univers. Se amplifica intentia si clarviziunea.
 2. Dansul Energetic la nivelul Sufletului. Sufletul salasluieste in piept. La confluenta energiilor care vin din cele doua brate. In timp ce dansam si lasam mainile sa lucreze liber pe langa corp, conectam energia Sufletului la energiile benefice din Univers. Conexiunea Sufletului cu Universul, stimuleaza atat vindecarea ranilor cat si manifestarea programelor de viata.
 3. La nivelul corpului prin dinamizara structurilor. Prin dinamizare punem in miscare energiile stagnante din noi. Scopul practicii miscarii este de a intra in contact profund cu emotiile noastre si de a le elibera prin corp.

Acest curs va da posibilitatea sa asimilati Dansul Energetic in urmatoarele scopuri;

-pentru practica personala in scop terapeutic si de antrenament;
-pentru dobandirea de ghid in dansul energetic;
-pentru dobandirea calitatilor de instructor in dansul energetic si de Coach;
-pentru deschiderea propriului Centru de Dans Energetic;
-pentru accederea la treptele superioare de pregătire umană,
-pentru terapia suferințelor acute și bolilor cronice,
-pentru relaxare și meditație,
-pentru elevarea stărilor de conștiință,
-pentru creșterea performanțelor în viața de zi cu zi.
-pentru îmbunătățirea calității vieții și a relațiilor;
-pentru reducerea ritmului de imbatranire;

  Cursul cuprinde 3 etape și anume:        
Etapa I - Dansurile de inițiere          
Etapa II -Dansurile de aprofundare.      
Etapa III-Dansurile pentru coaching integrativ.
  Participand la cele 3 etape de initiere, aveti sansa sa deveniti Ghizi in Dansul Energetic

Cursul poate fi parcurs cu scopul de a învăța practica dansului energetic.
Durata unei etape de curs este de 3 ore.
Următoarea etapă de curs se predă după minim 21 de zile.
În cele 21 de zile succesive unei etape, cursanții vor experimenta la domiciliu dansul energetic.

Se acorda diploma de instructor in Dans Energetic, si cele doua carti divine- Dansul Energetic si Puterea Cunoasterii scrise de fondatorul Dansului Energetic, Ioan Prisecaru.

Pentru detalii whatsapp 0766496355.

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole