Dragoste si Trezire

In timp ce mulți dintre noi întra într-o relație oarecum inconștienta – fără a înțelege ce ne așteaptă-provocarea de a crea o conexiune autentica cu o alta persoana ne obliga inevitabil sa devenim mai conștienți, sa ne autoexaminam mai profund și sa capătăm o mai mare determinare, un mai mare curaj și sa conștientizăm mai bine felul în care trăim.
Hermann a scris o frumoasa poveste despre asta, în care iubirea unui barbat pentru iubita sa îl transforma complet, obligându-l sa se caute pe sine și adevăratul sau scop în viata.
Povestea începe cu Anselm, care este un băiat tânăr fascinat de irisii din gradina mamei sale și se încheie cu o atracție capabila sa schimbe viata lui ca adult fata de o femeie numita Iris.
Ambele atractii- sunt cărări către sufletul lui. Dar, la fel ca mulți dintre noi, Anselm nu recunoaște ca atracția sa romantica are și acel impuls mai profund – de a se conecta la ceea ce este cel mai real în sine…

Atunci când a privit în Potirul ei și a permis gândurilor sale sa urmeze acea cărare luminoasa către crepusculul interior al florii, sufletul lui a privit dincolo de porțile unui palat celestru și, odată cu el, întreaga lume a alunecat blând în frumosul abis, interior și profund, în care fiecare dorinta se împlinea și fiecare gând intim devenea realitate.

Psihologia sacra a cuplului ❤️
Sa ne fie de folos
Peace&Love

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole