Eveniment Puterea Dansului Energetic

Dragii mei, femei frumoase si barbati minunati, ma indrept spre voi cu inima pulsând a bucurie si entuziasm, dorind a impartasi si voua din Darul pe care l-am primit prin initierea Tainica a Dansului Energetic vindecator.

Una dintre cele mai usoare forme de acces la bogatiile Universului este practica dansului energetic.
“A dansa inseamna a lua parte la controlul Cosmic asupra Lumii.”
Desi dansam de cand ne nastem, putini dintre noi realizam cat de important si de util poate fi acest DAR al Vietii.
Prin dansul energetic ne vom simti mai Sprinteni, mai Energici si mai Fericiti.
Pentru a intelege aceste efecte haideti sa ne raportam la dansatorii pasionati. Ei au un corp armonios si sanatos. De asemenea, acestia manifesta o stare de frumusete si stralucire aparte.
Starea de elevare a dansatorilor a fost foarte frumos exprimata de filozoful grec Lucian din Samosata, care a afirmat: “Personajele cele mai mari si mai nobile in fiecare oras, sunt Dansatorii.”

Suntem veniti pe pamant spre a fi cat mai puternici si mai intens creatori. Puterea noastra este inmagazinata in planurile subtile. Atunci cand reusim sa punem in valoare imensa bogatie a planurilor subtile putem dobandi puteri nemarginite.
Beneficiile generate de practica dansului energetic imi dau increderea si curajul sa-l impartasesc cu voi. Dansul energetic este o forma profunda de manifestare a spiritului uman, intrucat prin aceasta terapie ne putem conecta la informatiile autentice din Univers. Atunci cand practicam dansul energetic, in interiorul nostru are loc un proces de expandare a structurilor de constiinta. Ne putem descatusa de hatisurile mintii rigide si inregimentate in sabloane dand libertatea nazuintelor noastre sufletesti spre a se manifesta cu mai mare impact in profunzimea Universului. Fenomenele de purificare prin dansul energetic pot crea in trup programe de vindecare si vitalizare. In timpul dansului energetic trupul poate constitui o entitate comuna cu sufletul. Pe acest fond spiritul se uneste cu noua entitate suflet-trup iar cele 3 entitati umane( suflet, spirit si trup) formeaza un tot unitar ce poate expansiona cu mare eficienta in Univers. Fiind LIBERI, sufletul face ca in timpul dansului energetic sa traim stari mari de HAR pentru viata si activitatea noastra.
Una dintre cele mai eficiente forme de cultivare a binelui este dinamizarea corpului fizic. Dansul este o forma de dinamizare a segmentelor din corpul fizic.

            IOAN Prisecaru, Mesager si Fondatorul Dansulului Energetic

Facilitator Yanna Seichim.
La fel ca si voi sunt o femeie preocupata de Feminitate, Sanatate, Sexualitate si de cultivarea unei stari interioare de bine. Sunt pe drumul Cautarii de Sine, cred ca de cand m-am nascut. Am indraznit sa sparg gratiile propriei mele inchisori pentru ca imi doream sa-mi fie mai bine. Calatorind prin splendida, spirituala si invulnerabila Indie, am ‘zarit’ drumul de Intoarcere Acasa. Dupa cateva practici, am inteles ca nu e asa de dificil cum pare, atata timp cat noi suntem suficient de blande si iubitoare cu noi insene.

Formari/Initieri: Reiki GR. I si II;
Initiere in Ordinul Lui Isis;
Initiere Krya Yoga;
EFT
Curs complet Bioterapie/ Vindecare PSI;
Terapie Pleiadiana Tameana.
Curs initiere\instructor in Dansul Energetic
Initiere Terapie feminina Oul de Jad, Tantra Feminina.
Curs Arta Masajului Vindecator al Sanilor.

Rolul comunitatii Zeita de Jad este de a ajuta si inspira, si in masura in care femeile se regasesc, sa pornim impreuna in aceasta Calatorie de Trezire a Femeii Senzuale, de redescoperire a feminitatii.
O viziune vindecatoare: O comunitate in care noi femeile ne intalnim sa cantam, sa dansam, sa ne bucuram ca suntem femei, sa plangem, sa ne exprimam deplin, fara teama sau prejudecati, sa ne oferim sprijin si suport.

Am fost inspirata si indrumata sa aleg pentru acest eveniment 3 tipuri terapeutice de Dans Energetic:

Ce vom face in cadrul acestui atelier:

 1. Ne vom imprieteni pentru a ne armoniza energiile benefice la grup;
 2. Vom deschide sezatoarea cu o meditatie pranica vindecatoare Yin&Yang menita sa dizolve karma trecutului si sa echilibreze energiile divine masculin & feminin;
 3. Beneficiile Dansului Energetic in grup;
 4. Dansul Energetic Cuantic-Inobilarea planurilor subtile. Conform fizicii cuantice energia cu cel mai mare impact asupra planurilor subtile este cea generata de suflet. Pentru imbunatatirea conditiilor de viata este necesar sa lucram in mod preponderent la nivelul sufletului. Datorita acestui aspect, energia emanata de la nivelul sufletului poate actiona cu mai multa eficienta atunci cand corpul se misca foarte incet. Dansand lent davorizam intrarea in activitatea predominanta a sistemului nervos parasimpatic. Este posibila generarea de fenomene miraculoase intrucat prin miscarile lente sustinute de la nivelul sufletului putem utiliza in mod constient imensul potential al centrelir de forta din Univers. In dansul cuantic palma este sursa de informatie pentru suflet, asa cum urechea este sursa de informatie pentru creier. Omul cuantic este acea persoana care are puterea de a pune in valoare campurile cuantice(spatiile de dincolo de limitele perceptiilor senzoriale).
  Dansul Energetic poate fi una dintre practicile cele mai potrivite prin intermediul careia ne putem genera acea OAZA DE BUCURIE necesara unei vieti frumoase si implinitoare.
  Suntem meniti sa facem miscare pe tot parcursul VIETII.
 5. Dansul Pendular de tip Yang.
  Traim intr-un Univers fluid si compensatoriu. Atunci cand daruim primim din ceea ce daruim. Sa Daruim cu bucurie in toate directiile si atunci Viata noastra va deveni o manifestare a BUCURIEI. Dansul Pendular, sau Dansul Scopului, de tip Yang ne elibereaza de chingile energiilor reziduale si ne creeaza posibilitatea sa ne manifestam plenar pe directiile noastre prioritare.
  Ajuta la purificarea energiilor grele ale Trecutului. Toate aceste greutati(energii negative) mosteniri care vin din trecut, si care, fara sa realizam, le manifestam in viata de zi cu zi. Dansul pendular(manipura) ne antreneaza sa ne manifestam menirea. Cu totii dorim sa fim cineva, sa fim oameni de succes, sa fim recunoscuti. Aceasta terapie dinamizeaza cel mai important centru energetic- centrul Puterii personale.. ne dam sansa sa dilatam timpul pentru a corecta greselile trecutului si pentru a accesa programe de viata cat mai benefice. Avand la dispozitie o sursa de energie de mare impact, ne dam sansa sa Construim Proiecte Marete atat pentru sine, cat si pentru semeni;
 6. Dansul Relatiilor. Suntem mai puternici pe masura ce ne folosim puterea. O viata sanatoasa si plina de har poate fi cladita atat timp cat mentinem o relatie armonioasa cu cele doua energii cosmice-Cerul si Pamantul. Dansul relatiilor ne ajuta sa taiem stringurile si sa amplificam energia benefica din jurul nostru. Stringurile sunt acele forme de energie care ne pot secatui, avand tendinta de a strica echilibrul dintre cele doua forme de energie, Yin&Yang, care vin din Cer si din Pamant.

Muzica: Tao Ecstatic Dance, Shamans Dream Prana Pulse, Heart Warriors, Remember to Breathe, Hang Drum Tabla Yoga Music, Body Jazz, 5 Rhyrms Dance Guided version, Seducing Hades, Cafe de Anatolia-Around The Word, muzica cu vibratii inalte, un spatiu incarcat energetic pe Frecventa OM si multa voie buna.

Schimb de energie 133 Ron.
Pentru inscriere \ participare ferma se achita in avans suma mai sus mentionata, detalii cont, locul de desfasurare si organizare la nr de Whatsapp 0766496355.
Locuri limitate.

Date logistice:
Tinuta recomandata, un tricou alb sau pantalon in cazul barbatilor, pentru femei liber la fuste sau rochite albe si o pereche de ochelari de somn, trendy.
Deschidere si iubire in inima pentru noi toti, UNA Suntem!

https://fb.me/e/2SrQQKNQi

Va multumesc cu recunostinta.
Traind in Dans!

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole