Eveniment-Ritual Magic Luna Noua in fabulosul Berbec

Cand gandurile se domolesc, focul insusi este racaros si inviorator.

Dragii mei, pe 12 Aprilie vom avea parte de un Portal energetic fabulos, Luna Noua in magicul Berbec.
Luna Noua, momentul in care Soarele si Luna isi dau mana, si-si unesc energiile,vorbeste despre noi inceputuri, despre noi etape de viata.
Asigura-te ca prinzi acest moment important si nu rata aceasta oportunitate sa faci schimbari mari in viata ta. Aceasta Luna Noua vrea sa scapi din viata ta de absolut tot ce este expirat.
Este un moment perfect sa realizam ce vrea inima noastra si apoi s-o urmam.
Lumina noastra divina si lumina fiintelor divine in care credem vor sa ne urmam propria cale spre fericire, impliniri si dragoste.

Fiecare faza a Lunii este asociata cu o noua etapa de viata. Luna Noua este simbolul inceputurilor si este considerat momentul perfect pentru transmiterea intentiilor catre Univers. Dintotdeauna Luna i-a atras pe oameni in mrejele ei si le-a infierbantat fantezia. De fortele ei, chipurile magice par sa influenteze in egala masura Omul si Natura, se leaga mituri si basme. Astrologii spun ca tot ce se incepe de Luna Noua este sortit castigului. Luna influenteaza spiritul omenesc. Conform unor studii, ritmul noapte zi si stralucirea variabila a Lunii, influenteaza organismul uman. Chiar si cele mai mici intensitati ale luminii Lunii, influenteaza puternic sistemul hormonal uman. Popoarele primitive se orienteaza si astazi dupa Luna, atunci cand au de indeplinit anumite ritualuri.

Cum ne influenteaza fazele Lunii?
Luna noua stimuleaza cresterea si vitalitatea, este momentul oportun pentru orice inceput, pentru o dieta sau o cura. Este momentul cel mai propice pentru impacari si meditatie.
Berbecul este zodia ambitiei, a determinarii, a actiunii, dar si a impulsivitatii si razboiului. Luna Noua in Berbec vine sa aduca noi inceputuri in simbolistica acestui segment de viata. Noi inceputuri legate de conducere, de putere, de functii si autoritati.
Vor fi ambitii marete acum. Avem nevoie de echilibru atat in interior, cat si in exterior. Cei nascuti in zodia Berbec, au parte de noi inceputuri legate de viata personala, profesionala si relationala. Sunt sanse acum de a pune bazele unei adevarate ascensiuni profesionale, cu efecte pe viitor. Perioada buna pentru vindecare. Toata aceasta energie deja trimite valuri puternice in cosmos, iar Luna Noua va intensifica totul si va aduce in plus si un pic din energia sa. Este posibil sa ne simtim optimisti si revigorati din pricina energiei proaspete, inflacarate ce ne sta acum la dispozitie.

Ritualuri magice:
💕Terapie cu Ingerii – Carti oracol, intrebari si raspunsuri;
💕Vom deschide cercul cu o mantra vindecatoare;
💕Ritual ho’ oponopono, trebuie sa incepem de la zero, pentru a putea atinge Cerul. In zero, suntem din nou copii, deschisi, flexibili si curiosi…fara resentimente, griji sau asteptari.
Este o actiune interioara simpla si extrem de eficienta. Toate situatiile din vietile noastre sunt o binecuvantare, chiar daca nu pare asa. Spune “Multumesc” tuturor acestor situatii. Intoarce celalalt obraz, obrazul dragostei si elibereaza-te.
💕 Meditatie magica, premergatoare ritualului de Luna Noua. Este un moment in care valul intre cele doua dimensiuni este mai subtire, permitand spiritelor sa calatoreasca dintr-o dimensiune in alta.
©Ritual de ardere, vom curata si elimina tot ce e vechi si nefolositor, permitand noului sa se instaleze pentru binele nostru cel mai Inalt.
💕 Ritual Intentii, ceva inedit, prin terapia dansului energetic al mudrele vindecatoare. Vom folosi mudra de informare a Universului cu intentiile pe care le avem. Emiterea mudrelor in Univers este stimulata de expansiunea energiilor. In degete si palme se vehiculeaza energie de mare intensitate, asa putem transmite in univers jeturi de energii, ca si cum am fi un operator care se ocupa de transmiterea la distanta a informatiilor cu ajutorul unei statii de emisie. Ceea ce candva parea imposibil, acum incepe sa devina realizabil. Stim ce ne dorim. Stim ce meritam.

https://fb.me/e/21OxkkvT7

Tinuta lejera.
Deschidere si iubire in inima pentru noi toti. Una Suntem!
Schimb de energie 115 Ron
Inscrierea ferma se face doar prin achitarea sumei (115).
Detalii cont la nr de whatsapp 0766496355.
Locuri limitate.

Namaste 💖

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole