Calugarul ratacitor

Demult, in orientul indepartat, un tanar calugar ratacitor a dat din intamplare peste secretele amorului ezoteric. Incalcandu-si juramantul de celibat, el a invatat cum sa se angajeze in relatii amoroase fara sa ejaculeze si in curand a inceput sa aiba fuziuni amoroase cu orice femeie dispusa care-i iesea in cale.
In mod normal, rezistenta unei femei este de departe mai mare decat cea a unui barbat. Dar acest Lothario sexual putea sa le faca fata la toate si era capabil sa faca amor ore intregi.
Priceperea lingamului sau era atat de mare, incat putea efectiv sa extraga forta vietii partenerelor sale si sa o foloseasca pentru a-si mari propria putere.
Devenind din ce in ce mai nesabuit si insensibil la nevoile si drepturile celorlalti, acest kama sutra sexual se muta dintr o tara in alta, lasand in urma sa un traseu de femei indurerate.
Dar iata ca intr-o zi el a intalnit o femeie taoista din ordinul Tigrul Alb 🙈😁 care era maestra in tehnici si fuziuni amoroase despre care el habar n-avea. Ora rafuielii venise….
Cum a dat cu ochii de ea, calugarul amoros s-a umplut de pofta de a o avea. Femeia tigru l-a recunoscut ca fiind acela despre care auzise ca se folosea de femei in mod egoist si stia ca era Dharma ei sa le razbune. Ajungand cu el in pat, odata ce acesta o patrunse, ea aplica o tehnica a yoni’ului speciala de blocare(tehnica oului de jad) care il facu pe oportunistul iubit incapabil sa-ti retraga lingamul afara..
Apoi, il forta sa ejaculeze de 12 ori la rand. Dupa ultima, el cazu mort datorita karmei pe care o acumulase ca vampir energetic.
In conformitate cu doctrina Taoista, limita ejaculatoare a celui mai potent mascul este de 12 emisii spermatice. Dupa acestea, el va muri.
Dar ce moarte.. 🙈

A fost odata ca niciodata, daca n-ar fi nu s-ar povesti.

Clipe Inspirate 🤗

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole