Orgasmul Feminin

Buna seara, fiinte 💖

Atunci cand o Femeie se deschide in diferitele forme de orgasm, ea poate sa elimine un fluid numit Amrita. Este o baie secreta a Mamei Cosmice, care purifica si trezesre sufletul. Cand aceasta apare, aduce cu ea o curatire si o purificare. Uneori apar transformari insotite de emotii cu lacrimi si hohote.
Este vorba de o eliberare la nivel foarte profund care poate vindeca. Din aceasta perspectiva, orgasmul devine o uniune cu Creatorul. Cu fiecare orgasm, ea va patrunde mai profund intr-un taram sacru. In infinitul necunoscut. Locul in care nu exista nici ego, nici separare. Nu exista decat fuziune si topire.
Cand o femeie se scufunda in beatitudinea orgasmica, apare o comuniune sacra. De fiecare data cand are orgasm, ea devine mai radianta. Ea si oricine este atins de acest nivel al experientei orgasmice va fi scaldat in si inconjurat de caldura ei stralucitoare.
Din acest punct de vedere, Amrita poate fi considerata adevarata fantana a tineretii. Ea binecuvanteaza toate lucrurile cu care vine in contact.
Evident, pentru a atinge aceasta stare este necesar sa existe o dorinta de abandon si de extaz.

Clipe in Iubire 🤗

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole