Comunicarea intre iubiti-Zece sfaturi pentru o comunicare mai profunda

Ce vor barbatii de la femei? Expresia placerii absolute. Ce vor femeile de la barbati? Expresia placerii absolute.

O adevarata comunicare inseamna comuniune, inseamna ca fiecare partener se simte inteles si iubit de catre celalalt. Atunci cand te indragostesti, te predai-nu in fata personalitatii partenerului tau, ci in fata dragostei insesi. Greseala pe care o fac multe cupluri este aceea ca se gandesc ca trebuie sa se predea in fata personalitatii partenerului lor, lucru care de obicei nemultumeste ego-ul fiecaruia.

Zece sfaturi pentru o comunicare mai profunda. 1. Priveste-ti partenerul cu o privire receptiva, Yin. Aceasta este calea potrivita ptr a incepe orice fel de comunicare. 2. Cand se discuta subiecte delicate, incearca sa folosesti cuvantul “eu”. “Tu” poate foarte usor sa aduca prin sine invinuirea si, o data cu ea, o intreaga serie de proiectii. Daca ii reprosezi ceva, partenerul tau se va inchide in sine pentru a se proteja. Cand folosesti “eu” , sageata este intoarsa inapoi, catre tine, si te poti folosi de ea ptr a dezveli radacinile vulnerabilitatii tale intr-o anume situatie. In loc sa spui “Tu” m-ai ranit, spune “Eu”am fost ranita…inchide ochii si exploreaza radacinile acestei rani. 3. Fii primul care se deschide in fata celuilalt. Deseori ambii parteneri intra in acelasi joc al apararii:” ma voi deschide in fata ta si-mi voi arata slabiciunile numai daca partenerul meu o va face primul”. Teama de deschidere in fata cuiva este pur si simplu teama de a-ti expune ranile si slabiciunile. Aceasta teama provine din copilarie, cand erai vulnerabil si dependent. Deschiderea si vulnerabilitatea iti dau putere si te elibereaza. Iubirea inseamna sa ai curajul sa-ti descoperi ranile in fata iubitului tau, care va deveni oglinda ce te va ajuta sa evoluezi. 4. Daca simti cum te cuprinde furia si ai vrea sa ti-o reversi asupra partenerului, mai bine alege sa ti o exprimi fata de o perna. Nu este nimic rau in a fi furios. Este o energie a vietii, care nu gasestealta iesirea si atunci explodeaza. In fiecare casa ar trebui sa existe un sac de box sau o perna special ptr eliberarea furiei. Prin aceasta metoda, vei rupe lantul violentei si abuzului in cuplu. 5. Atunci cand ai vrea sa impartasesti ceva, tine minte sa o faci din inima. Daca nu ti asculti inima, ptr a te proteja, si iti urmezi numai mintea, se va crea o atmosfera incarcata. 6. Ai grija, orice vei face se va intoarce asupra ta, ca un bumerang. Daca vrei iubire, iubeste. Daca vrei amor sensibil, intens si plin de intelesuri, fii sensibil si intens tu insuti. Daca vrei un iubit pasional, fii tu pasionala.. 7. Schimbarea rolurilor poate fi binefacatoare relatiei amoroase. Barbatul se imbraca in haine femeiesti si femeia in haine barbatesti. Pune o muzica senzuala si intalniti-va ca si cum ati fi intr-un club. Pastrati aceste roluri pana reusiti sa va cunoasteti unul pe altul. Flirtati si dansati impreuna.. S-ar putea sa aveti multe de invatat din aceasta experienta..

8. Nu te teme sa spui de ce ai nevoie si, mai inainte de orice, fa-o fata de tine insuti. Iti place sa fii atinsa intr-un anume fel? Fii prima care o face. 9. Fanteziile tale apar din diverse aspecte ale fiintei tale si incearca sa te invete ceva. Prin intelegerea, si nu prin reprimarea lor, te poti transforma.

10. Tine minte ca dragostea pe care o experimentezi, cu suisuri si coborasurile ei, nu depinde de persoana fata de care iti manifesti iubirea. Prin intermediul partenerului, te poti cufunda adanc intr o experienta a propriului tau potential de a deveni Una cu pulsul Universului. Pasii pe care i ai facut catre imbratisarea iubirii iti apartin tie, ptr totdeauna. Iubitii vin si pleaca, iubirea ramane.

Peace&Love

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole