Relatia in Trei

Buna seara fiinte 🤗

Despre relatia in TREI
Intr-o epoca in care oamenii isi iau tot ce-si doresc din placere, urmandu-si instinctele fara a lua in considerare consecintele asupra lumii in general, este incurajator sa tii cont de astfel de intamplari si sa stii ca exista uneori CĂI mai bune si este un act de noblete spirituala faptul de a te purta in mod onorabil.

Am observat de la bun inceput ca a te implica intr-o relatie in Trei ar putea fi foarte dificil si cu ‘potential distructiv’..
Prin intermediul acestui mecanism de siguranta nu poate exista nicio conexiune triangulara in planul pamantesc, in care karma s-ar putea acumula.
Intr-o relatie in trei, in loc sa fie vorba de doua personalitati care se contrabalanseaza, mai exista si o conexiune cu destinul karmic si caracteristicile personale ale celui de-al treilea barbat sau femeie, de regula femeie.. ramasi pe dinafara.
Cred ca este imposibil ca cineva sa isi obtina fericirea pentru sine insusi fara sa tina cont de consecintele asupra celorlalti.
Nu este imposibil sa creezi constiinta dintr-o conjunctura triangulara dificila, insa pentru ca aceasta sa functioneze ar trebui sa existe o intelegere de comun acord, de la bun inceput.
A patrunde intr-o femeie este un fel de angajament ca te dedici complet acelei relatii despre care credeti amandoi ca va dura, fiind totodata si o declaratie ca esti intru totul indragostit de ea.

Eu vreau pace, nu ‘razboi’ 😊

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole