Divine Tantra

Daca ne gandim la corpul omenesc ca la o gradina in care cresc flori, sub forma organelor si a centrilor de energie din coloana vertebrala si din creier, special concepute pentru a da nastere fructelor diferitelor experiente, ne putem vedea cu usurinta ca pe niste gradinari care ingrijesc acest potential paradis interior. Dar exista o diferenta majora intre acest Nou Eden si gradina biblica…
Sarpele energiei sexuale nu mai este vazut ca amagitorul care ne promite cunoasterea binelui si raului, ci este cel care poate fi convins sa escaladeze coloana vertebrala a Copacului Vietii din noi, pana la nivelul creierului.
Binele si Raul sunt anulate, pentru ca ele sunt vazute din pct de vedere al unei stari transcendente non-duale de beatitudine.
Pentru a ne incepe misiunea de gradinari interiori, e necesar sa cunoastem pamantul sacru in care se inradacineaza toate sentimentele noastre.
Orgasmul nu este limitat la zona genitala, ci este resimtit global in fiecare celula a corpului. Este un orgasm al atomilor ce isi inverseaza sensul normal al energiei creatoare a materiei, inapoi in nucleu. Acesta este motivul pentru care, in timpul orgasmului, strigam” O, Doamne Dumnezeule! ” in acel moment, noi experimentam direct reamintirea a ceea ce suntem cu adevarat, stim ca suntem indragostiti de acea dragoste si vrem ca extazul uniunii sa dureze vesnic.
Cand facem dragoste in acest mod apar stari profunde de vitalitate, calm, bunastare, incredere in sine, echilibru..
Nu exista o putere de vindecare mai mare decat beatitudinea dragostei si fericirea pe care aceasta o produce. Un trup fericit este un trup complet, unitar.

Sa facem dragoste mereu..
Sa devina rugaciunea diminetii si a serii 🤗

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole