Oda Divinului Masculin

Buna seara,
Iubesc Barbatul asta…

Binecuvântat să fie EL, acel Bărbat care intră în viața unei femei cu sinceritate și intenții pure!

Binecuvântat să fie acel Bărbat care oferă mai multă afecțiune decât probleme, mai multă securitate decât singurătate, mai mult sprijin decât atacuri, care îți sterge lacrimile în loc să te facă să plângi, acel Bărbat care îți câștigă increderea și totodată capabil să te ajute să îți vindeci rănile sângeroase cu iubire, cu blândețe, făcând din relație o prioritate și parte din viața sa!

Binecuvântat să fie acel Bărbat care nu are nevoie să cucerească o sută de femei pentru a își ascunde stima de sine scăzută, pentru că tu, deja îi ești suficient!

Binecuvântat să fie acel Bărbat care crede în tine chiar și atunci când te împiedici deși ai momente în care te ridici mai greu, acel Bărbat care în ciuda zilelor tale întunecate și ale haosului tău interior, nu fuge, nu te abandonează sau părăsește ci alege să rămână alături de tine!

Binecuvântat să fie acel Bărbat care este capabil și dispus să te iubească cu toate imperfecțiunile tale, cu loialitate și respect; care îți recunoaște valoarea și te ajută să înțelegi că într-o relație de iubire adevărată, îndoiala și nesiguranța nu au ce căuta!

Binecuvântat să fie acel Bărbat care, în momentul în care te privește îi strălucesc ochii și își proiectează fericirea prin ochii și privirea lui!

Binecuvântat să fie EL, acel Bărbat care îți oferă lumina lui și te susține să crești, evoluezi, manifești și binecuvântată să fie Femeia care îi corespunde, care îl prețuiește și iubește în același fel!!!

Binecuvântat să fie acel Bărbat dar și acea Femeie care au înțeles că iubirea… este Sacră!”

Text preluat Khalla Spirit

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole