Crestinismul sexual mistic-de la terapie la iubirea vindecatoare.

Odata i-am oferit unei femei care era complet blocata de la brâu in jos o sedinta de life coaching, in care am incercat sa o invat o tehnica taoista de auto-vindecare, numita “zambetul interior”. Nu avea nicio problema sa zambeasca avand ochii inchisi si sa trimita energia zambetului in inima, in plamani si chiar si in plexul solar. Dar cand i-am cerut sa trimita zambetul in stomac, a devenit chiar agitata. Ca raspuns al cererii mele de a continua sa coboare si sa le zambeasca ovarelor, pelvisului si organelor sexuale, ea a intrerupt brusc procesul si deschizand ochii a spus infricosata: “Nu pot sa fac asta”.

De ce ? Am intrebat-o.
“Pentru ca acolo jos e murdar”.
“Unde s-a nascut Cristos?, am intrebat eu usor, fara sa clipesc.
“Intr-un staul?, se repezi ea, ca si cand ar fi simtit unde vreau sa ajung.
“Si cum este podeaua unui staul? , am continuat eu.
“Murdara”?, intreabă ea timid…
“Asa este, am afirmat si m-am apucat sa spun ceva de genul….
In cele mai joase parti ale lumii( trupul), Cristosul interior s-a nascut in noi. Este supravegheat de “păstori” reprezentari simbolice ale acelor aspecte ale constiintei umane care ne pazesc si ne ghideaza trairile, “mieii” nostri, catre posibilitati superioare de crestere. Aceasta ” nastere” are loc in aspectele instinctive ale naturii noastre animalice, sexul, centrul din care TOTUL SE TREZESTE LA VIATA. Nu te frapeaza faptul interesant ca Printul Pacii, Mantuitorul, Fiul Lui Dumnezeu, Cristosul din tine sau cum vrei tu sa-l vezi, odihneste in interiorul acelei parti a corpului pe care ai descris-o ca “murdara” si asteapta sa se nasca, prin acceptarea ta, in sinele tau natural?
Steaua de la Bethlem, lumina adevaratei constiinte, straluceste deasupra staulului unde, in leaganul potentialei tale renasteri, sinele tau inocent si original doarme intins in puritatea energiilor tale sexuale curat si bun, asa cum erai si tu atunci cand ai venit pe lume.
Acceptarea de sine sexuala este, prin urmare, o conditie esentiala, daca vrem sa accedem permanent catre starile transcedentale ale constiintei inalte.

Peace&Love Erosul Inaltator

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole