Ambasadorul Lui Dumnezeu

Vin spre voi, spre noi de aici 😊

Barbatii stiu ca “ar trebui sa fie puternici”. Este un sentiment launtric cu care de multe ori isi masoara valoarea ca barbati. Exista trei etape in aceasta dezvoltare a fortei masculine.

In prima etapa, barbatul vrea sa fie puternic in ochii altora. Incearca sa mearga, sa vorbeasca si sa actioneze asa cum crede el ca altii il vor considera puternic.
In a doua etapa, barbatul cauta puterea interioara. Urmareste adeseori sa “faca lucrurile in felul lui” ptr ca a-i asculta pe altii ar insemna sa isi recunoasca dependenta de ei. Este mai degraba calm si rezonabil. Dobandeste o incredere launtrica ce ii da putere indiferent de ce zic altii.
In a treia etapa, barbatul se deschide catre puterea inerenta din adancul fiintei. Pentru a face asta, el se deschide dincolo de ceea ce cred altii despre el-precum si dincolo de ceea ce crede el despre el insusi. Sexualitatea pentru un barbat aflat in prima etapa presupune’ sa se poarte ca un barbat’. Sexualitatea pentru un barbat aflat in a doua etapa presupune comuniune si sinceritate. Ea pretuieste participarea lui emotionala, grija, senzualitatea, umorul si compania lui la fel de mult ca si capacitatea lui sexuala. Sexualitatea pentru un barbat aflat in a treia etapa presupune sa abandoneze tot corpul in voia fortei constiintei si sa lase profunzimea fiintei lui sa patrunda prin corpul si respiratia lui in femeia iubita si dincolo de ea, ca iubire.

Namaste!!!

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole