Ce este oul de jad?

Unul dintre cele mai eficiente instrumente pe care le putem folosi pentru a ne imbunatati viata erotica este oul de jad. Acesta este o bucata de jad natural( nefrit sau jadeit) care este slefuit in forma de ou. Andrew Pacholyk, specialist in acupunctura, afirma: jadul este o piatra considerata a fi benefica pentru sanatate, prosperitate si longevitate si este folosit pentru a creste curajul, intelepciunea, echilibrul emotional, rezistenta, iubirea, umilinta, generozitatea, pacea interioara si armonia. Jadul mai este de asemenea cunoscut ca fiind “androgin”: prin urmare, este considerat a avea o energie vindecatoare cu o vibratie delicata, constanta si care ne ajuta sa eliminam gandurile si energia negativa. Este de asemenea binefacator ptr inima, atat in sensul fizic, cat si spiritual si este o piatra care ne protejeaza eficient, facand ca purtatorul sa fie in afara oricarui pericol. Este un calmant excelent ptr sistemul nervos, ajutandu-ne sa ne canalizam emotiile puternice intr-un mod constructiv si sa ne exprimam mult mai usor iubirea. .

In China, locul unde isi are radacinile aceasta practica cu oul de jad, exista un mit minunat ce descrie jadul ca fiind samanta solidificata a dragonilor. Conform acestui mit, jadul este privit ca o forma pura de energie(chi) yang, iar atunci cand este plasat in cea mai Yin parte a trupului nostru, se crede ca poate crea un echilibru intre energiile Yin&Yang din fiinta noastra. Daca am folosit jadul mai multi ani, putem apoi sa alegem sa trecem la faza superioara si sa folosim un ou de obsidian, iar apoi un ou de cuart roz.

Partea energetica a practicii cu oul de jad. Pe langa efectele fizice extrem de puternice, oul de jad produce o intensa energizare a Yoni-ului. Folosirea oului de jad va permite sa aveti acces la zonele de reflexologie sexuala, aducand mai multa energie/chi in diferite sisteme de organe din trup. Frigiditatea, supraexcitarea, cat si alte probleme sexuale se datoreaza adesea reprimarii energiei. Folosirea oului de jad ne permite sa avem acces la forta noastra creativa/vitala intr-un mod constient si ne ajuta sa directionam aceasta forta a vietii in oricare parte a trupului nostru ptr vindecare sau dinamizare. Folosirea oului de jad ajuta la armonizarea secretiilor vaginale si la activarea glandelor lui Bartholin ( glandele care se ocupa cu lubrifierea vaginului).

In abdomenul femeii (pantec) se afla cel mai puternic centru de gravitatie din corp si aici tinde sa se concentreze toata energia negativa. Prin exercitiile cu ouale de jad se deblocheaza aceasta energie.
• Ouale de jad folosite in timpul meditatiei stimuleaza energia sexuala, care poate fi transformata in energie spirituala.

Daca ti-am captat atentia, si simti ca este momentul pentru tine, te rog sa-mi scrii in privat ptr detalii si pret.

Namaste!

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole