Dragul meu iti multumesc.

Dragul si mult iubitul meu Dumnezeu Masculin – Zeu, Inger, Fiinta stelara si de Lumina, om, tata, copil, frate, var, prieten, mentor, profesor, coleg, unchi, bunic, iubit, sot, sef, colaborator, pacient, necunoscut, fiu nenascut, fiu nascut, principiu sfant masculin manifestat in toate liniile temporale, intalnit in toate formele de manifestare si neintalnit vreodata, din toate regnurile si speciile,

Multumirea
Iti multumesc din toata Fiinta mea pentru iubirea ta, pentru divina ta manifestare, pentru miracolul pe care il aduci in fata mea, in simturile mele spirituale si umane. Iti multumesc pentru frumusetea si forta ta. Iti multumesc pentru iubirea ta sfanta, pentru modurile absolut minunate in care mi te ai revelat. Iti multumesc acum pentru toate modurile magice in care mi te vei arata si de acum inainte. Iti multumesc pentru Creatia ta, pentru forta cu care misti energia si creezi lumi. Iti multumesc pentru cum colorezi lumea mea. Iti multumesc ca imi dai viata prin iubirea ta. Iti multumesc ca ma contii si ma inveti ceea ce tu esti. Iti multumesc pentru eleganta si misterul tau masculin care ma vrajeste de fiecare data. Iti multumesc pentru fiecare clipa in care am crescut prin tine si cu tine. Iti multumesc pentru fiecare clipa de fericire, pentru fiecare privire, pentru fiecare gest, pentru fiecare cuvant spus ori soptit intre suflete. Iti multumesc pentru ca mi te daruiesti in toata maretia ta,absolut impresionanta pentru mine. Iti multumesc pentru tot ce mi ai daruit si pentru toate de care m ai ferit. Iti multumesc pentru puterea ta care ma face sa ma simt protejata. Iti multumesc pentru bratele tale care sunt Acasa pentru mine. Iti multumesc pentru fiecare mangaiere daruita cu privirea, cu degetele, cu corpul tau intreg, prin vantul sau cerul Tau, Tata divin. Iti multumesc pentru ca ai forta sa mergi cu mine si sa iti asumi intreaga mea fiinta. Iti multumesc pentru echilibrul tau. Iti multumesc pentru fiecare poveste de iubire fericita si pentru fiecare poveste de iubire trista. iti multumesc ca esti aici si acum cu mine. Iti multumesc ca nu ai plecat, ca nu pleci. Iti multumesc Zeu-Barbat pentru felul in care imi arati viata si lumea, pentru ca ma primesti in tine si imi explici cum se vede prin ochii tai. Iti multumesc pentru inima ta, pentru mintea ta, pentru taria cu care faci fata mie si lumii. Iti respect efeortul si darul. Iti multumesc Barbat al meu pentru forta cu care rezisti in furtunile mele si ma insotesti in toate nuantele experientelor mele. Iti multumesc pentru ca esti, atat de frumos, atat de bun….te admir. Iti multumesc pentru fiecare moment frumos si iti multumesc pentru fiecare moment greu, in care ma ajuti sa ma descopar, sa simt cine sunt in toate nuantele manifestarii si sa fiu eu, Feminina.

Iertarea
Te rog sa ma ierti in numele meu, al fiecarei feminine care a fost in familia mea si in neamul uman, din inima principului sfant Feminin, te rog iarta ma si iarta ne. Sterg acum toate gandurile, cuvintele, faptele, privirile, luptele, jignirile, tradarile, trairile urate, lupta si opozitia pe care ti le am dat vreodata, pentru blesteme, uratenii si mai ales pentru ca te am separat de Dumnezeu Tatal; sterg acum toate astea precum si efectele lor din toate momentele, lumile si liniile temporale din istoria umanitatii si a Creatiei. Te rog sa ma ierti pentru ca te am socotit mic, nevrednic, neputincios si orice alta conotatie nedivina si nedemna pe care vreodata ti am atribuit o. Imi pare rau si Acum sterg totul. Te rog iarta ma si iarta ne pentru trairile devastatoare pe care ti le am pricinuit, pentru durerea cauzata, pentru lacrimi, pentru teama si pentru fiecare moment in care te am respins. Te rog iarta ma ca nu am stiut sa te iubesc si sa te glorific in fiecare respiratie. Te rog iarta ma pentru orice atingere am adus Sfantului principiu masculin si Tie Barbat al meu, al lumii, al cerului. Imi cer iertare principiului masculin manifestat in toate. Te rog iarta ma dragul meu bun si frumos si puternic. Te rog iarta ma.
Am nevoie de Tine, de energia ta, de iubirea ta, de forta ta, de cine esti tu – darul meu divin.
Te iubesc.

Te iert Acum pentru fiecare moment de durere, de separare a mea de Dumnezeul Feminin. Te iert pentru cand ai uitat ca sunt Zeita, Mama si Viata. Te iert pentru toate ranile energetice, sufletesti, mentale si fizice si le streg efectele Acum si pentru totdeauna. Te iert acum pentru mine, pentru tine si pentru lumea noastra.

Lumea noua
Te rog divinul meu Barbat Zeu sa fim iubire, sa ne iubim pe noi si lumea. Sa iubim creatia in toate formele ei si sa nu revizitam ceea ce am numit razboiul nostru. Te rog sa fim cine suntem in cea mai inalta forma divin-umana si sa vindecam cu iubirea noastra lumea, lumina, iubirea si pe Dumnezeul din interior si de peste tot.
Te iubesc.
Mereu a Ta, mereu alaturi, Eu, feminina divina.
Sursa: Mihaela Sofroni

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole