A face dragoste in Yang

Unei zeite, cand este cu zeul ei, in general ii place sa-l imbratiseze, sa-i sopteasca dulci nimicuri, sa-l mangaie si sa fie mangaiata, sa-si petreaca impreuna cat mai mult timp intr-un mod simplu, pierzandu-se in acel spatiu, dincolo de timp si ratiune, unde guverneaza dragostea.

Atunci cand zeul si zeita fac dragoste, are loc o intalnire a doua aspecte diametral opuse. Daca zeita isi poate accepta natura si se poate bucura cu ea, va deveni un neîntrecut profesor ptr zeu. Pentru a fi in echilibru cu sine insusi, zeul are nevoie de ceea ce zeita ii ofera, acesta fiind modul de functionare al atractiei. Dar el nu poate obtine ceea ce doreste daca zeita neaga si isi reprima calitatile feminine din ea. In Sex, Zeita trebuie sa fie ea insasi cu adevarat si sa se poata manifesta. Zeul cauta o activitate Yang, puternica, in timpul actului sexual. Zeita trebuie sa contrabalanseze aceasta nevoie cu capacitatea ei de a se scufunda adanc in YIN, un abis al dragostei si pacii, doar stand imbratisata si coborand din ce in ce mai mult in necunoscut. In Tantra, aceasta stare este numita “orgasmul vaii” .. cu cat este culmea mai inalta, cu atat este valea mai adanca. Zeita este cea care il invata pe zeu orgasmul vaii. Iar zeul este cel care ii arara zeitei orgasmul culmii. Dar mai intai este necesar ca zeita sa-si exploreze si accepta propria natura. Cand este pe deplin cuprinsa de al sau Yin, numai atunci va putea sa descoperein sine capacitatea pentru pasiunea Yang.

Spiritul vaii nu moare niciodata, el este denumit feminitatea misterioasa si poarta misterului feminin. Este izvorul de unde apar, cerul si pamantul… este acolo, in noi, tot timpul….

Adapa-te din el dupa voie,

Niciodara nu seaca…

Seara vibranta, OM ❤

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole