Sexualitate sacra

Barbatul trebuie sa invete sa dezmierde sanii femii cu o atat de mare pricepere, incat energia care dormea in ei sa se trezeasca mai intai usor, apoi din ce in ce mai intens, sub ploaia de mangaieri si sarutari maiestre. Adevaratul motiv pentru care un barbat este atras de sanii unei femei nu este acela ca ii amintesc de laptele matern pe care l-a supt cand era copil, ci acela ca ei transmit energia Yin din corpul acesteia.
Cand un barbat e imbratisat cu o femeie si organele lui sexuale sunt unite, sau cand pur si simplu el preseaza cu lingamul pantecul, sanii ei vor umple cu energie Yin zona superioara a corpului lui, in timp ce centrul lui sexual va aduce energie Yang in zona de jos a trupului ei, care este receptaculul Yin. Imaginati-va un circuit de energie care vine din zona pelviana a barbatului prin femeie, urcand catre sanii ei, care apoi revarsa energia inapoi in jos prin barbat. Barbatul primeste in el energia feminina de care are nevoie pentru a-si racori natura lui specifica Yang, de foc. Iar femeia primeste energia Yang de care are nevoie ptr a-si amplifica elementul foc care ii mareste sentimentul de putere interioara.
Cand lingamul lui Shiva pulseaza cu cantitati enorme de Chi, ea se poate bucura de puterea lui Yang care se uneste cu Yinul izvorat din peretii Yoni-ului ei. Este ca si cum organul masculin se extinde prin coloana ei vertebrala si o face sa pulseze radiind viata, iubire, extaz si beatitudine in fiecare celula din corpul sau. Daca un barbat o poate tine astfel pentru un timp destul de lung, fara sa-si risipeasca samanta, ea poate experimenta constiinta divina in mod direct.

Namaste ❤

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole