Femeia SHAKTI-Practica cu Oul de Jad

Invitatie entuziasta la celebrarea misterului feminin.

Triunghiul Sacru
     Sursa Vietii..
       Mi se reveleaza acum
          Cu inima vibrand de iubire,
               Ma inchin in fata misterului tau
                     ETERN

Femeile vitale, frumoase, armonioase, senzuale si afectuoase sunt Viata. Astfel de femei sunt mesagerele Divinului.
Pe calea tantrica, in absenta esentei energiei feminine sacre a Yoni-ului divin ce este accesibila prin intermediul yoni-ului femeii iubite, toate practicile de adoratie se dovedesc a fi lipsite de eficienta spirituala.
Bucuria de a atinge maiestria.
In ceea ce priveste trupul fizic, oul de jad este un instrument excelent pentru antrenarea muschilor vaginali si pelvieni. Miscand oul de jad in interiorul Yoni-ului, dobandim mai multa forta si suplete si putem observa o crestere a sensibilitatii noastre la senzatii si placeri. Aceasta se datoreaza cresterii maiestriei noastre, lucru care va avea efecte pozitive si asupra iubitului nostru.  Un alt beneficiu este acela ca amplifica trairile erotice atat atunci cand sunt practicate de una singura, cat si in cadrul unui cuplu iubitor. Un Yoni puternic ne permite sa avem acces la o gama mult mai mare de raspunsuri erotice, chiar si atunci cand in interiorul Yoni-ului nostru nu se afla nimic. Daca realizam  cateva contractii in anumite puncte, vom putea sa ne trezim erotic foarte repede. Folosirea oului de jad va permite sa aveti acces la zonele de reflexologie sexuala, aducand mai multa energie/chi in diferite sisteme de organe din trup. Aceasta practica va intensifica ulterior eliminarea emotiilor negative stocate in tesuturile noastre genitale.
Unii cred ca traim o singura viata si daca este adevarat, atunci de ce sa ne inhibam esenta fiintei noastre? De ce sa irosim inca un moment traind in frica in loc sa traim in iubire?
Namaste  ❤

Facilitator Yanna Seichim.
La fel ca si voi sunt o femeie preocupata de Feminitate, Sanatate, Sexualitate si de cultivarea unei stari interioare de bine. Sunt pe drumul Cautarii de Sine, cred ca de cand m-am nascut.  Am indraznit sa sparg gratiile propriei mele  inchisori pentru ca imi doream sa-mi fie mai bine. Calatorind prin splendida, spirituala si invulnerabila Indie, am ‘zarit’ drumul de Intoarcere Acasa. Dupa cateva practici, am inteles ca nu e asa de dificil cum pare, atata timp cat noi suntem suficient de blande si iubitoare cu noi insene.

Formari/Initieri: Reiki GR. I si II;
    Initiere in  Ordinul Lui Isis;
        Initiere Krya Yoga;
              EFT
Curs complet Bioterapie/ Vindecare  PSI

Rolul  comunitatii  Zeita de Jad este de a ajuta si inspira, si in masura in care femeile se regasesc, sa pornim impreuna in aceasta Calatorie de Trezire a Femeii Senzuale, de redescoperire a feminitatii.
O viziune vindecatoare: O comunitate in care noi  femeile ne intalnim sa cantam,  sa dansam, sa ne bucuram ca suntem femei, sa plangem, sa ne exprimam deplin, fara teama sau prejudecati, sa ne imbratisam si sa ne oferim sprijin si suport.

Ce vom face:
💎Deschidem sezatoarea cu o mantra vindecatoare, sa ne lasam invaluite de sunetul vindecator si sa ne bucuram ca suntem femei.
💎Impamantare, curatare si protectie, ghidare si indrumare sub amprenta divina a ingerilor;
💎PRANAYAMA reprezintă de fapt controlul şi ritmarea respiraţiei, experimentând vehicularea energiei PRANA-ice şi ajungând în final la un control deplin asupra suflurilor subtile.
Cele trei procese distincte dintr-un ciclu respirator sunt: expiraţia, inspiraţia şi momentele de tranziţie dintre ele. In extenso, în procesul respiraţiei putem identifica patru etape: inspiraţia, retenţia pe plin (reţinerea aerului în plămâni), expiraţia şi retenţia pe vid (oprirea respiraţiei după ce aerul este complet eliminat din plămâni).
Pentru a practica cu succes şi a obţine rezultate în controlul respiraţiei (PRANAYAMA) este necesar să putem să menţinem suficient de mult timp, stabil şi confortabil totodată, o postură (ASANA) de meditatie.
💎Conectarea  Spatiului Inimii cu Templul Sacru al Zeitei,  prin sunetele curative;
💎Surasul cosmic interior ne ajuta sa construim o relatie intima cu propriul nostru trup si ne mareste capacittaea de a-i intelege limbajul
💎Ritual de “imputernicire” setare cu  ou de jad. Oul simbolizeaza conceptie, inceputul vietii. Campul energetic din jurul  oului este foarte puternic, intrucat in interiorul lui este concentrata insasi energia vietii;
💎Yoni meditation- Powerful Essence of Woman & Sacred Feminin;
💎Exercitii cu oul de jad- yoni yoga practice. Miscand oul de jad in interiorul yoni-ului, dobandim mult mai multa forta si suplete si putem observa o crestere a sensibilitatii noastre la senzatii si placeri.

💎Incheim sezatoarea cu un dans constient feminin.

Tinuta lejera, fusta, rochie, si voie buna.
Schimb de energie 68 ron.
Inscrieri in mesaj privat Zeita de Jad sau 0766496355

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole