Continenta sexuala

Va zic voua,

Continenta sexuala deplina, un izvor de forta vitala, fericire si longevitate 😍


Daca barbatul este capabil sa faca amor fara sa ejaculeze, atunci esenta lui vitala este intarita, trupul sau devine armonios, iar vazul si auzul subtil vor deveni mai fine.Desi un astfel de barbat si-a infrant ‘pasiunile’ dragostea lui ptr femeie va creste si mai mult, este ca si cum nu s-ar mai satura de ea…..
Atunci cand se reunesc amoros, barbatul si femeia reproduc analogic intalnirea si fuziunea dintre Cer si Pamant. Barbatul va deveni ‘nemuritor’ daca va reusi sa opreasca degenerarea puterii sale vitale si sa-si vindece bolile prin armonizarea si alchimizarea energiei sale Yin si a energiei sale Yang. Daca va reusi sa faca amor de mai multe ori intr-o singura noapte, abtinunde-se sa ejaculeze, durata vietii sale se va prelungi si toate dezechilibrele vor disparea. Un barbat poate atinge o varsta inaintata conservandu-si fluidul seminal printr-o dieta adecvata si prin diverse remedii naturale, dar la ce i-ar servi aceasta daca el, nu si-ar stapani potentialul amoros si in timpul actului erotic …
Atat barbatul, cat si femeia trebuie sa tina minte ca neajunsurile provocate de actul amoros sunt vindecate tot prin el (actul amoros).

Sa fie bine, zic 😊

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole