Calea Femeii Superioare- Practica cu Oul de Jad.

ABANDONEAZA-TE…

       O, Zeita,
Liniile trupului tau sunt rotunde ca Luna,
  Pielea ta e un poem de matase sub degetele mele.
    Cum sa ne fim ospat unul altuia in aceasta noapte!
       Ard sa-ti mangai trupul parguit, sa-mi picuri pe limba elixirul Divinului Feminin..
   Sa-ti sorb buzele, sa ma imbat de tine.

Viata este un mister..
Un mister atat de minunat incat fugim de intensitatea sa. Pentru a ne amorti frica de necunoscut ne desensibilizam in fata miracolului vietii. In adancul inimii, toti cautam modalitati de a oferi si de a primi iubire, de-adevaratelea si pentru totdeauna. Sa ne deschidem ca iubire, sa traim ca libertate, aceasta e cea mai profunda chemare a noastra. Cand femeile se aduna impreuna, energia feminina sporeste. Numai la o adunare de femei poti celebra feminitatea prin dans oriental, masaj, imbaiere si impartasirea parerilor despre subiecte apropiate sufletului tau. Cu cat participa mai multe femei la aceste adunari, cu atat ele vor contribui mai mult la restabilirea echilibrului energetic dintre Yin si Yang in lume.
Cele mai pretioase inzestrari ale femeilor sunt curiozitatea si discernamantul de a alege ceea ce le este de ajutor cu adevarat. Calatoria noastra de a ne autodescoperi ca femei senzuale incepe odata cu recunoasterea darurilor cu care suntem inzestrate inca de la nastere si continua cu intelegerea relatiei noastre cu lumea exterioara. Pentru a ne regasi plenitudinea, ne orientam atentia catre interior si ne reînnoim angajamentul fata de propria senzualitate. Prin prisma senzualitatii, ne putem examina vietile, dedicandu-ne evolutiei si transformarii noastre launtrice.
Exista o veche  zicala cum ca varietatea condimenteaza viata. Acest lucru este adevarat. Si sa inviti aceasta varietate in viata ta este un act de creativitate. A trai intr-o stare de profunda constientizare a tuturor impulsurilor noastre implica activarea acelei intelepciuni interioare ce ne permite sa facem alegeri datatoare, mai ales atunci cand vine vorba de erosul nostru. Cand suntem  deschise si libere sa stralucim neconditionat, nu ne facem griji daca ceilalti nu ne pot iubi si accepta asa cum suntem si constientizam ca iubirea pe care ne-o purtam noua insene este mai mult decat suficienta. Singura noastra durere reala vine din alegeri bazate pe frica, limitare si conformarea la ideea sociala despre feminitate. Puterea interioara constienta este capacitatea de a actiona in sinergie cu integritatea. O folosim pentru a fi pe deplin constiente de abilitatile noastre si de a ne crea o viata in acord cu virtutile pe care am ales sa le perfectionam. Compasiunea, energia inimii ( iubirea) unita cu cea a organelor noastre genitale( orgasmul) este o asemenea virtute. Aceasta  fuziune a energiilor noastre polare yang si yin, cer si pamant, foc si apa, cald si rece este un proces de alchimie interioara care activeaza cele mai elevate calitati. Inima fara energia erotica este iubire fara voluptate; amorul fara inima este lipsit de pasiune. Ele sunt perfect facute una pentru cealalta si cand se unesc, experimentam puterea constienta, puterea care creeaza viata plina de savoare pe care ne-o dorim cu adevarat.

Ai experimentat iubirea fara Eros si Eros fara iubire? Cum a fost!?

Facilitator Yanna Seichim.
La fel ca si voi sunt o femeie preocupata de Feminitate, Sanatate, Sexualitate si de cultivarea unei stari interioare de bine. Sunt pe drumul Cautarii de Sine, cred ca de cand m-am nascut.  Am indraznit sa sparg gratiile propriei mele  inchisori pentru ca imi doream sa-mi fie mai bine. Calatorind prin splendida, spirituala si invulnerabila Indie, am ‘zarit’ drumul de Intoarcere Acasa. Dupa cateva practici, am inteles ca nu e asa de dificil cum pare, atata timp cat noi suntem suficient de blande si iubitoare cu noi insene.

Formari/Initieri: Reiki GR. I si II;
    Initiere in  Ordinul Lui Isis;
        Initiere Krya Yoga;
              EFT
Curs complet Bioterapie/ Vindecare  PSI

Rolul  comunitatii  Zeita de Jad este de a ajuta si inspira, si in masura in care femeile se regasesc, sa pornim impreuna in aceasta Calatorie de Trezire a Femeii Senzuale, de redescoperire a feminitatii.
O viziune vindecatoare: O comunitate in care noi  femeile ne intalnim sa cantam,  sa dansam, sa ne bucuram ca suntem femei, sa plangem, sa ne exprimam deplin, fara teama sau prejudecati, sa ne imbratisam si sa ne oferim sprijin si suport.

Ce vom face..
💕 Deschidem Cercul cu o mantra purificatoare, ne lasam purtate de acordurile sunetelor divine si ne bucuram ca suntem femei.
💕 Curatare a Templului nostru Sacru, iertari si dezlegari de parteneri, vom ‘spala’ chipul unei relatii, sau a unui om.
💕Meditatia orbita microcosmica;
Deschiderea orbitei microcosmice este însăşi deschiderea porţii către o viaţă echilibrată şi sănătoasă. Un exerciţiu de bază al practicilor taoiste interne, orbita microcosmica are ca prim obiectiv începerea lucrului cu energia (Chi) universală, fapt ce permite cooperarea planurilor materiale şi imateriale ce definesc fiinţa umană;
💕Stocarea Chi-ului, aceasta practica nepretuita ne permite sa avem acces la o astfel de energie rafinata in orice moment, zambind pur si simplu ombilicului nostru si activand perla de Lumina.
💕 Exercitii de feminitate.
💕 Ritual de purificare a yoni-ului. Aceasta meditatie ne ajuta sa dezvoltam mai mult chi al compasiunii, atribut feminin.  Avantajele oferite de aceasta meditatie sunt numeroase si se extind de la cele pur fizice, pana la cele spirituale si energetice.
💕 Ritual/ meditatie de deblocare frici.
💕Tehnica cu oul de jad.
Avantajele oului de jad:

Remodelează memoria celulară a organelor sexuale
Reactivează o legătură profundă, somatică, dintre mintea conştientă şi organele genitale (aceasta se rupe devreme, prin modul în care o femeie socializează în adolescenţă)
Inervează pelvisul şi organele genitale. Asta înseamnă că se creează mai mulţi nervi, mai multe căi către plăcere, ce duce la experienţe extinse ale orgasmului.
Restabileşte vitalitatea sexuală la orice vârstă, dar mai ales în cazul femeilor care suferă de atrofie, subţierea peretelui vaginal, uscăciune vaginală şi alte probleme conexe.

Efectele oului de jad:

Prezenţa oului de jad în vagin efectuează un masaj intern, care ajută la eliberarea muşchilor suprasolicitaţi şi trezirea celor care nu sunt activi. De asemenea, intensifică circulaţia sângelui, ce duce la hrănirea corespunzătoare a ţesuturilor. Acest lucru, la rândul lui, duce la echilibrarea hormonilor, sporirea fertilităţii şi sprijinirea funcţionării corecte a organismului.
Nu există nicio restricţie în ceea ce priveşte folosirea acestei tehnici, oul de jad putând fi folosit atât de către adolescente, cât şi de femei trecute de prima tinereţe.

Schimb de Energie 60 Ron
Tinuta lejera, vaporoasa ( fusta sau rochita) prosop si oul de jad/ cuart, etc.

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole