Amorul

Ia aminte si pune totul in joc, caci aceasta este cheia amorului perfect.

Oh, voi barbatilor care doriti sa castigati afectiunea femeii si acest sentiment sa se pastreze nealterat in inima ei, dezmierdati-o indelung inaintea actului sexual si nu neglijati nici un amanunt ptr a o pregati cum se cuvine inaintea penetrarii. Explorati-o in toate intimitatile ei, negandindu-va la nimic altceva in timpul acela. Cautati sa-i ghiciti dorintele si nu pierdeti momentul favorabil pentru a incepe actul propriu-zis, adica atunci cand ii vedeti ochii umezi si buzele intredeschise. Atunci incepeti, dar nu inainte de a o aduce la aceasta stare.
Acum penetrati-o usor, si daca veti avea grija sa va miscati in mod convenabil pentru ea, placerea ii va fi uriasa. Strangeti-o la piept, presarati sarutari pe obrajii ei si pastrati mereu lingamul in yoni-ul ei, cautand mereu ca ea sa atinga orgasmul, deoarece acest lucru vã va incununa de succes opera. Daca, prin gratia lui Dumnezeu Cel Preainalt, ati reusit aceasta, aveti grija sa nu va retrageti lingamul, ci pastrati-l in Yoni, coplesind astfel femeia cu o placere fara de egal.
Apropiati-va urechea si ascultati-i gemetele si suspinele caci ele dovedesc cat de mare este placerea pe care i-ati produs-o.
Cand incetarea placerii pune capat jocului amoros, nu va ridicati brusc, ci retrageti-va usor lingamul si ramaneti langa iubita, stand culcati pe partea dreapta. Nu procedati ca cel care atunci cand nu mai simte nicio placere se ridica, retragandu-si lingamul. Acest prost obicei trebuie indepartat cat mai repede ptr ca nu face nicio placere zeitei.

Seara in Iubire ❤

Ți-ar plăcea să citești și următoarele articole